søndag 18. marts kl. 10:34
1 Kommentar »

.... der kørte hele vejen til Vordingborg. De krydsede snegrænsen og sprogbarriererne. Nogle kørte, men det rygtedes at nogle cyklede og andre igen dukkede op på magisk vis ad hidtil ukendte veje. 

Dagen er en skøn lys kold forårs søndag Anno 2018 (marts D. 18)

Dette eventyr handler om 7 dværge, hov - damer og en meget højere skøn prins(esse) aka træner trost. 

Med stor kampgejst gik vores ene blå kæde i krig på fremmed jord mod 2,5 hvide kæder. De hvide brød rækketne med en god kontra og satte kampen i gang med 1-0. Lige kamp om bolden, men endnu en bold får lov at gå ind i hjørnet af Mikalas Hule. 2-0.

 

2. Periode:

Bolden finder som i vildskab frem til Ann det fører den ad nye veje (direkte mod mål) og sætte den selv i kassen. Lyngby reducerer altså til 2-1. Så en lille episode af den klassiske 30 sekunders retur bold - og stillingen bliver 3-1. 

2. periode går videre slag i slag med høj humør fra Lyngby. Som et lyn fra en klar himmel lander Mette på sin ankel i stedet for sin fod. Og Julie, ja, hun tager da bare back og center og fuld spilletid. Og Kathrine hun var bare fuld... af overskud på banen. De små hvide havde simpelthen ikke lange nok arme til at snuppe bolden fra ørnen i hjørnet. Men trods fight får hjemmeholdet Vordingborg sat en enkelt kasse. 

3. Gang er lykkens gang... eller ikke, ihvertfald fald ikke for Kathrine der først bliver smidt over banen og dernæst bliver slået i gulvet af en albue. Festen med at presse et vordingborghold, der troede deres hurtige afleveringer ville køre os over, gik lidt på pause. De får dog kun lov at sætte et mål til eller to..

Taktisk 30 sekunders luft - aka timeout, samt et par ekstra skud på deres målmand, gjorde at det fremmede folk bukkede sig i støvet efter kampen og respekterede de små blås kampånd.

Snip snap snude 5-1 til Vordingborg.

De levede lykkeligt ca. en halv time i omklædningsrummet med øl og kanel-kage med kaffe/chokolade overtræk inden de begav sig mod horisonten.

WOM: Ann med 3 stemmer, Kat med 2 og Mikala med 1.

Tak til vores debutanter Josephine og Julie for transport og vores mulighed for at stille hold !


Skrevet af Mikala 82 S. Sahlertz