mandag 4. september kl. 07:52
0 Kommentarer »

Søndag formiddag var De Små Blå forbi Damagerhallen i Greve, der til trods for, at begge hold stillede i deres respektive udefarver, var Lyngbys hjemmebane til dagen. ..Clothes aside, så skulle det blive en intens fight på banen med masser af mål og fart – lækkert!
Greve stillede med hele 14 markspillere og 2 keepere, en smule intimiderende, men Lyngby stillede selv talstærkt med 9 markspillere og 1 klassekeeper J

1. periode, vi skal lige se hvad de der Greve nogen gør, så afventende på midten, men stadig fremadsøgende på Grevemålet… Det bærer frugt og med ca. 5 min. mellemrum sætter De Små Blå 1, 2, 3 kasser, først ved Lærke Philipsen og Mikala Sahlertz, dernæst Malene Kaab og Lisa Andersen og slutteligt Mikala Sahlertz og Hanna Møller… Bum bum så er vi i gang. Greve presser højt og løbekræfterne er stærke og det lykkedes med en reducering til slut i perioden… 3-1.

2. Periode ligner meget den første... Højt Greve pres, der giver dem farlige chancer på Lyngbymålet, dog sidder Nanna Hagstrøm solidt plantet og piller stort set alt! Igen er det Lyngby der er først på måltavlen Ann Pham flot assisteret af Mikala. Lærke må i køleboksen med en 2 min. udvisning for hårdt spil… tsk tsk bisse ;-) Et stærkt boxspil fra De Små Blå giver næsten en scoring i undertal, men det er tumulten ved fuldtallig, der giver Greve en scoring, 4-2. Hanna kan dog sætte en sidste pind i perioden assisteret af Kathrine Ørnslund, periodefløjt 5-2!

3. Periode Lyngby starter i overtal, men det giver ikke rigtig noget af sig. Det kan mærkes nu, at Greve er flere spillere og de presser stadig højt! Men solidt spil hele vejen rundt holder Greve fra fadet til midt i perioden, hvor de scorer til 5-3. Kathrine påtager sig opgaven og fighter sig til det sidste mål i perioden og kampen med assist fra Hanna, således sejr 6-3 og videre i turneringen!

WOM: Nanna Hagstrøm, der gjorde kampen meget mindre spændende ved, at holde Greve fra yderligere scoringer, godt stået – mere af det!

 

STATISTIK
Mikala Sahlertz: 1+2
Hanna Møller: 1+2
Kathrine Ørnslund: 1+1
Lærke Philipsen: 1+0
Malene Kaab: 1+0
Ann Pham: 1+0
Lisa Andersen: 0+1


Skrevet af Hanna Møller